Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 13 april 2014

9577 kr är i omlopp just nu

9577 kr. Exakt så mycket pengar har jag sammanlagt satt in hos Pinnacle och det andra spelbolaget. Då jag lyckats förlora en hel del spel hos Pinnacle är insättningen logiskt nog störst där. Den ligger på 6927 kr. Nu hoppas jag att jag inte behöver sätta in mer pengar utan bara öka på rullen med vinster.

Nu är min tanke att kapitalet ska öka med 10-15% varje månad. Absolut ingen omöjlighet då jag "bara" behöver dra in mellan 33-50 kr per dag. Det har jag redan gjort ett par gånger och då har faktiskt inte insatserna behövt vara särskilt stora.

Igår cashade jag in på följande lir:

New Jersey - New York Islanders = +11,04
Åtvidaberg - Falkenberg = +12
Cincinnati Reds - Tampa Bay Rays = +14,40

Sammanlagt: +37,44 kr

Nu har jag tjänat över 300 kr sen jag startade !

4 kommentarer:

 1. Hej igen.
  Det är här kruxet kommer in som gör det svårt. Vi kan räkna lite.
  50 kr om dan ger 1.500 kr / mån. Inte illa alls! Men...du har också en kostnad för själva programvaran, beroende på hur lång tid du binder upp dig. 1 månad kostar lite drygt 1000kr. Då har du bara 500kr kvar. Inte illa det heller, men frågan är om det är värt besväret? Väljer du längre tider så kommer du ner i månadskostnad, men måste å andra sidan lägga ut betydligt mer pengar till att börja med. Nu kanske du har nån specialdeal med RebelBetting som gör att du har andra villkor, men annars är det kostnaden som gör det svårt att hålla sig under radarn någon längre tid. För att det hela skall vara värt besväret och den lilla risk som trots allt finns, så måste du upp i större insatser, eller lira fler spel. Då ökar genast risken för upptäckt och limitering. Det kan gå, men det gäller att hålla balansen. När jag prövade det hela hade jag insats på 1000kr fördelade på två bets. Det tyckte jag inte var så stora insatser, men limiteringarna kom rätt snabbt ändå.
  Hoppas i alla fall att du lyckas under längre tid, jag följer med spänning din färd mot miljonen. :)
  /Janne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig. Med Rebelbetting hade det inte varit lönt. 500 kr hade varit trevligt men jag hade aldrig lagt ner den tiden för att tjäna en femhundralapp i månaden.

   Men jag använder faktiskt inte Rebelbetting. Tycker att det är för dyrt plus att så många andra använder programmet för att hitta arbs. Jag tror inte detta är någon bra idé i längden. Spelbolagen märker då rätt snabbt att man endast väljer matcherna där de erbjuder marknadshögsta odds. Iallafall om man lirar på 3-4% arbsen.

   Jag går tillväga på ett annorlunda sätt. Ett sätt som faktiskt inte kostar en enda krona :) Inga prenumerationsavgifter eller något sånt. Det fungerar minst lika bra som Rebelbetting och jag har inga svårigheter att hitta riktigt prisvärda arbitrage spel.

   Så jag slipper alla omkostnader. Så det blir en extrainkomst på 1000-1500 kr i månaden utan några onödiga avgifter. Exakt hur jag går tillväga beskriver jag i min sports arbitrage guide som alla får ta del av när man reggar ett Pinnacle konto. Hittills har den blivit väldigt uppskattad :)

   Radera
  2. Ahaa...då har jag nog missuppfattat det hela från början. Jag trodde du använde RB. Det ställer ju det hela i ett annat ljus och då finns det betydligt större chans att du verkligen kan få ut nåt av det hela och även kan hålla på ett bra tag med mindre bets. :)
   Nu blev jag ju också nyfiken på hur du gör då, men jag har redan ett registrerat konto hos Pinnen. Finns det nån annan möjlighet att få ta del av din strategi än att regga där, så vore det kul.

   Jag vet att det finns gratistjänster på nätet där man kan plocka arbs manuellt, men där brukar oftast arbsen läggas med fördröjning och de flesta vara försvunna när man själv ska lägga sina vad. Jag har prövat det också i liten skala, men lade snart av. Använde dock sidan för att hitta bra spel för bonushunting, det fungerade bra så man inte tappade särskilt mycket på sina överföringar.
   /Janne

   Radera
  3. Jag har glömt att uppdatera min "Om" sida här på bloggen och där står det att jag använder Rebelbetting. Det ska ändras. Så du hade inte helt fel för dig.

   För tillfället ges bara möjligheten till de som signar upp ett Pinnacle konto via min länk men fungerar det bra under en längre tid så är det inte omöjligt att jag säljer informationen som en digital PDF fil. Men det ska fungera under en längre tid annars säljer jag bara skit och det vill jag gärna undvika.

   Radera