Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 12 april 2014

4 fredagslir gav riktigt sköna slantar! (REKORD!)

Blev 4 arbitrage spel under fredagen. Min "regel" är ju egentligen max 2 spel per dag men då två matcher spelades natten mellan torsdag-fredag så valde jag även att köra två "dagspel". Matcherna jag cashade in på var:

Atlanta Braves - New Tork Mets (USA, Baseboll) = +13,16 kr
Vancouver Canucks - Colorado Avalanche (USA, Ishockey) = +10,74 kr
Spartak Moskva - Krylia Sovetov (Fotboll, Ryssland) = +15,90 kr
Tigre - All Boys (Fotboll, Argentina) = +28,50 kr


Slutresultat: +68,30 kr

Detta innebär två olika saker:

1. Jag fixade ett nytt inkomstrekord på vad jag har tjänat under en och samma dag! Det gamla var på +48,57 kr.

2. Jag tog mig över Steg 9 och har nu sammanlagt tjänat 282,06 kr sedan den 31:a mars (då jag körde igång mitt sports arbitrage projekt)

Mitt mål under april månad var att tjäna 300 kr (10 kr/dagen) och det ser jag verkligen ut att lyckas med! Kanske till och med kan komma upp runt 600 kr... Men det får vi se när jag summerar månadsinkomsten.

Men en sak är väldigt irriterande. Ännu en gång lyckades jag förlora samtliga spel hos spelbolaget Pinnacle... Jag är nu uppe i runt 11-12 förlustspel och det innebär att jag har vunnit 11 eller 12 raka spel hos det andra spelbolaget som jag använder mig av... Inte riktigt bra då det hade varit bra med balans plus att jag hellre hade vunnit hos Pinnacle då de inte limiterar framgångsrika spelare så som andra bolag kan göra.

Men det finns inte så mycket att göra åt saken. Kan bara hoppas på att jag börjar förlora hos "spelbolag 2" inom snar framtid. Annars kan det bli bekymmer... Ligger ju på ett saftigt plus där kan jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar