Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 19 april 2014

3 matcher = 189,90 kr i lön

Blev en helt fenomenal arbitrage dag igår! Lyckades sammanlagt tjäna 189,90 kr från tre olika matcher.

Weng/Zhang - Ampunsuwan/Chalardchale (Badminton, Kina) = +37,40
Georgien - Ryssland (Fotboll, U19) = +68,20 
Willem ll - Emmen (Holland, Eerste Divisie) = +84,30 kr

Min sista match, Willem ll - Emmen var mitt första arbitrage spel mellan Pinnacle/Bet365. De andra två var mitt "hemliga" bolag som jag avslöjar i min sports arbitrage guide.

189,90 kr hade jag inte förväntat att tjäna på bra länge under en och samma dag men ibland har man turen att hitta arbitrage spel precis i rätt tid. Det blev givetvis ett nytt inkomstrekord !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar