Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 24 april 2014

3 mail från irriterade läsare

Jag har fått in 3 mail från 3 olika läsare av den här bloggen som är irriterande över "hur jag skryter om mina inkomster". Det kan jag förstå... Till viss del...

Meningen med den här bloggen är inte att "skryta" utan att visa samtliga läsare att det faktiskt går att tjäna "riskfria pengar" på sports arbitrage. Visst, jag skriver om hur mycket jag tjänar och det kliar säkert i ögonen på många som läser. I Sverige är "lagom" bäst och man ska absolut inte "sticka ut" från mängden. Då blir man nedtryckt lika snabbt igen.  Men om du är en av dessa så är mitt förslag:

Ta del av min sports arbitrage guide och börja själv att tjäna pengar! Eller, så söker du igenom Google om hur du kan starta upp med att tjäna pengar på "säkra spel". För jag är trött på att ta emot såna här mail. Förstår inte varför man ens orkar skriva ihop dem...

Jag VILL hjälpa alla som vill komma igång med detta. Jag ger till och med bort en guide som kan hjälpa dig. Utan någon kostnad. Så till dig som "inte gillar vad jag tjänar", ändra inställning och börja tjäna pengar istället !

Tack för mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar