Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 10 april 2014

2 nya Champions League matcher gav +45,24 kr

Fattades bara några kronor till nytt inkomstrekord men det får bli en annan dag. Det är ju faktiskt inte så viktigt. Det viktiga är att pengarna rullar in på löpande band :) Igår använde jag mig av de två CL matcherna för att casha in och inkomsten blev:

Atletico Madrid - Barcelona = +30 kr
Bayern München - Manchester United = +15,24 kr

Sammanlagt: +45,25 kr

Jag har därmed tjänat lite över 200 kr sedan jag körde igång med min sports arbitrage karriär den 31:a mars 2014. Härligt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar