Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 2 april 2014

2 nya arbitrage matcher = +9,42 kr

Barcelona spelade 1-1 mot A.Madrid igår och detta innebar att jag undvek ett voidat spel där. Härligt! Blev "storslam" då jag cashade in 7,8 kr på den matchen.

Den andra matchen var mellan Olomouc - Chomutov (Tjeckisk ishockey) och där blev det +1,62 kr

Summan av kardemumman blir alltså då +9,42 kr för gårdagens surebetting spel. Helt perfekt då jag nu i början satsar på att vinna 10 kr/dagen för att på så sätt få in ungefär 300 kr extra i månaden. 

Min sammanlagda inkomst är nu uppe i +12,88 kr och detta innebär att Steg 3 och Steg 4 är avklarat !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar