Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 26 april 2014

+100,80 kr

Hade lite flyt igår. St Patrick ledde med 1-0 (mål i 12:e minuten) och jag behövde ett mål till innan halvleken var slut. 2-0 kom i 42:a minuten och jag slapp ett VOID spel där ! Blev istället finfina 64,80 kr på den matchen.

St Patrick - Athlone Town (Irland, Fotboll) = +64,80 kr
Vakifbank - Fenerbahce (Turkiet, Volleyboll) = +36 kr

Summan för igår: +100,80 kr !

Lördag idag och då kryllar det av spelmöjligheter! Har ännu inte spelat på någon match men ska försöka hitta något trevligt spelobjekt direkt efter att detta inlägget är publicerat. Ska även försöka "låsa in matcher" till imorgon då det alltid är svårt att finna spel under söndagarna.

Eller, det är lätt att hitta arbitrage spel men oftast ändras oddsen rekordsnabbt. Då är det bättre och säkrare att ligga "en dag före".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar